KWALITARIA EERBEEK

KWALITARIA EERBEEK Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 284 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kwalitaria Eerbeek. Meer weten? Ontdek meer

8 jun 2022 om 17:13 Om 17uur besteld. Zat een kindermenu bij. Naar ong 75 minuten maar eens gebeld. Hoorn leek eraf te liggen. Naar 15 min bellen ging die eindelijk over. Of ik even een ogenblikje had. Vervolgens werd ik vergeten. Om 19.00uur werd eindelijk ons eten.
6 jun 2022 om 11:27 De bestelling was optijd maar miste twee bakjes pinda mayo ui saus de friet was niet lekker jammer lijkt of de kwaliteit achteruit gaat de laatste tijd.
27 mei 2022 om 19:41 De patat was erg slap en niet lekker. Het menu hete kip was erg minimaal voor de prijs wat je ervoor betaald. Sate saus niet geleverd. Milkshake was lekker en salade mooi vers. Helaas niet voor herhaling vatbaar.
2 mei 2022 om 14:01 Het eten was lekker. De bezorging ging erg slecht, 3x terug moeten komen omdat er wat uit de bestelling ontbrak!
30 apr 2022 om 20:37 Helaas viel het eten heel erg tegen.
27 apr 2022 om 19:50 Eten was koud en niet alles wat we hadden besteld was er na een telefoontje toch opgelost alleen was ook koud…..
17 apr 2022 om 20:19 Snelle bezorging,eten was top.Flesje drinken was vergeten maar is na kontakt netjes opgelost
16 apr 2022 om 20:49 Prima
3 apr 2022 om 20:13 Netjes vriendelijk en snel geleverd nog voor de tijd die werd aangegeven in de volg locatie.
1 apr 2022 om 20:56 Snel bezorgd en heerlijk gegeten Het was meer dan genoeg
28 mrt 2022 om 23:59 Prima kwaliteit en altijd op tijd!
21 mrt 2022 om 21:17 Eten is altijd super lekker hier! De hoeveelheid ook, alleen nu merk ik wel dat er steeds minder patat is en de Schnitzel steeds kleiner worden al een aantal maanden dus vond dat k er nu wel wat van mocht zeggen.